logoopen button

Info

ABOUT

You’ll have to scream LOUDER is een nieuw, alternatief literair festival in Den Haag. Het vindt plaats op 10 juli in het Energiekwartier rond Zaal 3, Studio Loos en Kunstinstelling NEST. Van literatuur en spoken word tot poëzie, alternatieve muziek en crossovers. Ontdek de talenten van de Nederlandse letteren.

You’ll have to scream LOUDER is een initiatief van Crossing Border.

LOCATIES

Zaal 3, Studio Loos, Kunstinstelling NEST en een buitenpodium.

Adres: De Constant Rebecqueplein 20A in het Energiekwartier Den Haag.

Scream LOUDER GECANCELLED

HELAAS waren we genoodzaakt het festival op het allerlaatste moment te cancelen vanwege de nieuwe coronarestricties. Alle kaartkopers hebben een mail gekregen met instructies voor restitutie van de tickets. Als je geen mail hebt ontvangen of vragen hebt graag mailen naar screamlouder@crossingborder.nl

TICKET REFUND

Mocht het festival niet kunnen doorgaan, dan krijg je snel en zonder gedoe al je geld terug (dus ook de servicekosten).

CORONA EN KAARTVERKOOP

Yes!! Op 10 juli mogen we de maximale capaciteit aan bezoekers toelaten bij ons nieuwe festival You’ll have to scream LOUDER…., mits iedereen aan de deur kan aantonen coronavrij te zijn door het tonen van een vaccinatie/herstelbewijs of een officiële toegangstest.

Het testen is even gedoe. Maar dan ben je wel binnen bij is het eerste Haagse festival van 2021 waar alles weer kan!

Er zijn speciale toegangsregels mbt de corona check. Lees deze hieronder goed door voordat je je ticket voor You’ll have to scream LOUDER koopt. Heb je al een ticket dan krijg je nog een aparte mail.

Hoe zit het met testen en bewijs vaccinatie/herstel?
Het komt erop neer dat je naast je ticket een negatieve testuitslag moet laten zien of een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs moet hebben van max. 6 maanden oud. De test moet gedaan worden bij een officiële testlocatie. Deze afspraak kan je maken op www.testenvoortoegang.nl. Uitslag kan je binnen een uur in de app CoronaCheck op je mobiel zetten. Voor toegang ook je identificatiebewijs meenemen.

Als je een ticket hebt gekocht en je test positief, dan krijg je je geld terug.

Hoe het werkt in 6 stappen:

1. Koop een ticket

2. Maak een testafspraak
Plan een afspraak bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. De test wordt door de overheid vergoed.

3. Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

4. Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.

5. Maak een coronatoegangsbewijs

• Digitaal coronatoegangsbewijs

Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.

• Papieren coronatoegangsbewijs

Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren coronatoegangsbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw coronatoegangsbewijs met QR-code printen.

6. Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QRcode. Neem ook je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket zien.

Meer informatie

• Bezoekers kunnen voor vragen over het testen en de testuitslag terecht op www.testenvoortoegang.nl of bellen naar088-7674010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur)
• Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar:

ROUTE

Auto

Parkeren rondom het festival is gratis tot 18.00. Daarna is er betaald parkeren.

Voor de navigatie kun je het volgende adres gebruiken: De Constant Rebecqueplein 20A in het Energiekwartier Den Haag.

Er is rondom het plein helaas geen invalidenparkeerplaats

Openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal:

  • Tram 3 richting Loosduinen.
  • Uitstappen op de Waldeck Pyrmontkade, halte Elandstraat.
  • Vanaf daar is het vier minuten lopen.

Vanaf Den Haag Hollands Spoor:

  • Tram 11 richting Scheveningen.
  • Uitstappen halte: Conradkade/Weimarstraat.
  • Vanaf de tramhalte is het 5 minuten lopen.

TEAM

Directeur: Michel Behre
Programmateam: Michel Behre, Jos Nargy,
Manu van Kersbergen, Marcel Haug

Communicatie & Marketing: Megan Lloyd
Productie: Sara Halbertsma
Technische productie: Remco Cornelissen
Ticketing & Website: Milena Ninova
Communicatie & Website: Maren Flunkert

Adres: De Constant Rebecqueplein 20A in het Energiekwartier Den Haag.